Uddannelser

LEDERUDDANNELSER & PERSONALE UDDANNELSER

Idræts,- Kultur,- & Fritidssektoren

Lederuddannelse Trin 1

Som leder bliver du klædt på til skabe en positiv arbejdsplads og få det bedste frem hos medarbejderne - både ansatte og også hos de mange frivillige kræfter.


Uddannelsen er skræddersyet til ledere i Idræts-, Kultur- og Fritidssektoren med alle de menneskelige udfordringer funktionen indebærer.


Vi stimulerer dig med tidsaktuelt ledelse med udgangspunkt i det idrætsområde du har med at gøre. Ydermere vil du blive positivt involveret i et stærk og fremtidig netværk.

Skab fremdrift

Skræddersyet lederuddannelse til Idræts,- Kultur & Fritidssektoren.

Uddannelsen er tidsaktuel ift. dig.

Få tilsendt brochuren.

Historien bag Lederuddannelsen 1

Unik lederuddannelsen på 14 år.

Mere end 120 ledere har bestået lederuddannelsen over de sidste 14 år.


Servicemedarbejder uddannelse Trin 1 & 2

Som servicemedarbejder vil du i fremtiden med denne uddannelse i bagagen, være i stand til at, kommunikerer fælles budskaber, evnen til at udleve høj service, håndtere konflikter, samarbejde på tværs og være kulturbærer samt bringe jeres værdigrundlag i aktion. Nutidens servicemedarbejdere kan under og efter uddannelsen interagere optimalt, løfte deres viden, færdigheder, kompetencer og holdninger. Både i det daglige, og også i høj grad i forhold til at skabe sig et inspirerende netværk.

Skab fremdrift

Skræddersyet uddannelse til

Idræts,- Kultur & Fritidssektoren.

Uddannelsen er tidsaktuel ift. dig.

Få tilsendt brochuren.

Historien bag uddannelsen

Efterspørgsel af alignment mellem servicemedarbejder uddannelsen trin 1 & 2 og lederuddannelsen trin 1 & 2 er nu en realitet.

 

Lederuddannelse Trin 2

Målrettet brancheuddannelse som henvender sig direkte til ledere i Idræts-, Kultur- og Fritidssektoren med alle de menneskelige udfoldelser og udfordringer lederfunktionen indebærer. Lederuddannelsen trin 2 er til dig som gerne vil stå helt fremme på forreste linje med banebrydende tilgange til lederskabet og lede din organisation på bedste vis ind i en ny fremtid. Du får det maksimale ud af dit talent som operationel leder. Lederuddannelse trin 2 ligger i tråd med Lederuddannelsen trin 1.

Skab fremdrift

Akademisk opbygningstilgang til

Idræts,- Kultur & Fritidssektoren.

Uddannelsen er tidsaktuel ift. dig.

Udenlandsk ophold og vidensdeling.

Få brochuren tilsendt.

Historien bag lederuddannelsen 2

Mange års efterspørgsel fra kursisterne af denne uddannelse. Uddannelsen ligger i tråd med lederuddannelse trin 1 og har en akademisk opbygningstilgang.


Lederuddannelse Trin 3

Lederuddannelse Trin 3 er for alle, der arbejder med at skabe resultater gennem andre mennesker. Uddannelsen er udfordrende, udviklende og imødekommer konkrete problemstillinger som din organisation står overfor. Uddannelsen har en forskningsbaseret tilgang der fremmer lederens færdigheder og kompetencer. Løbende tages projekter og cases ind i takt med din organisations bevægelse og gøremål. Undervisningen vil bære præg af virkelige problemstillinger og cases der vil mærkbart synliggøre og definere Leadership. Lederuddannelse trin 3 ligger i tråd med Lederuddannelse trin 1 & 2.  og henvender sig direkte til ledere i Idræts-, Kultur- og Fritidssektoren

Skab fremdrift

Lederskabet & Leadership

Idræts,- Kultur & Fritidssektoren.

Uddannelsen er tidsaktuel ift. dig.

Udenlandsk ophold og vidensdeling.

Få brochuren tilsendt.

Historien bag lederuddannelsen 3

Efterspørgsel fra kursisterne af denne Lederskabsuddannelse. Uddannelsen ligger i tråd med lederuddannelse trin 1 & 2 og har også en akademisk opbygningstilgang.