Medlem

Medlemskab

Idræts,- Kultur,- & Fritidssektoren

Medlemskab for ledere & servicemedarbejdere

Together Each Achieve More

 

Et medlemskab hos C-A-T er blevet en realitet efter 10 års erfaring inden for en niche præget branche i Idræts,- Kultur & Fritidssektoren. Målgruppe er for ledere og servicemedarbejdere.

Målet med et fordelagtigt medlemskab er, at skabe fremdrift og styrke din og idrætsanlæggets position nu og fremadrettet.

 

C-A-T'S fornemmeste opgave over tid har været: Søg først at forstå ledernes og servicemedarbejdernes uddannelsesbehov lige såvel som medlemsskabets indhold for derefter selv at blive forstået med vores egne input til et medlemskab. Det er denne fremgangsmåde der har skabt unikke uddannelser og nu et gunstigt medlemskab hos C-A-T. Vi er naturligvis ikke i tvivl om, hvor vigtigt det er, at slibe saven over tid for at opnå en kontinuerlig udvikling i medlemskabet.

 

Medlemsskabet er til dig og dit idrætsanlæg som gerne vil stå helt fremme på forreste linje med banebrydende tilgange i forhold til din egen personlige udvikling og i forhold til den organisation som du er en del af.

 

Uddannelser & netværket

 

Et af medlemsskabet omdrejningspunkteter er et uforglemmeligt netværkssamarbejde som foregår på vores forskellige uddannelser. Her oplever vi både under og efter uddannelsesforløbet, at der implementeres stærke bånd på tværs af netværksgrupper. Her får hver leder og servicemedarbejder sat sit eget proaktive fingeraftryk til at udbygge sit netværk. For C-A-T anses netværkssamarbejde som noget af det vigtigste redskab i dagens Danmark. Derfor bliver netværksarbejde vægtet højt på vores uddannelser og workshops. Vi anser netværket som en fødekilde til inspiration, kreativitet der skaber innovative og brugbare netværksforbindelser til ledere og servicemedarbejdere fra tilsvarende branche. 

 

  • Leder & personale uddannelser
  • Personlig mentorship
  • Rekruttering
  • Analyser
  • Workshop
  • TEAM-BUILDING
  • EVENTS indenlandsk & udenlandsk
  • Sportscamp
  • Uddannelser & modul opbygning

Tilmelding af medlemskab


Ring +45 51 22 00 79 vedr. medlemsskabet

Skriv en e-mail vedrørende medlemskabet

Sms vedr. medlemskabet nr. +45 51 22 00 79

Følg c-a-t education på linkedin


Det nye medlemskab


C-A-T EDUCATION

Idræts,- Kultur,- & Fritidssektoren

Det nye medlemskab

C-A-T EDUCATION


VI ARBEJDER BÅDE

NATIONALT & INTERNATIONALT


Idræts,- Kultur,- & Fritidssektoren.KALENDER

 

Servicemedarbejder uddannelsen trin 1


Lederuddannelsen trin 2 er færdiggjort

 

Lederuddannelsen trin 3 er færdiggjort

 

 

Kontakt


Enghøjvej 5 - 3660 Ganløse


Email: ricky@c-a-t.dk


Mobil: +45 51 22 00 79

Copyright @ All Rights Reserved